Facebook

ABS sensoren TOYOTA NADIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.1998 tot 08.2003
100
136
MPV
Vanaf 04.1998 tot 08.2003
107
145
MPV
Vanaf 04.1998 tot 08.2003
107
145
MPV

ABS sensoren TOYOTA NADIA

ABS-sensor op uw TOYOTA NADIA uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.