FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA PASEO Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA PASEO Coupé

ABS-sensor op uw TOYOTA PASEO Coupé uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Zelf monteren ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAKIADAIMLERHONDA. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.