Facebook

ABS sensoren TOYOTA PREMIO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.2001 tot 05.2007
80
109
Sedan
Vanaf 12.2001 tot 06.2007
97
132
Sedan
Vanaf 12.2001 tot 06.2007
112
152
Sedan

ABS sensoren TOYOTA PREMIO

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Zelf monteren ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensor op uw TOYOTA PREMIO uitlezen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.