Facebook

ABS sensoren TOYOTA PREMIO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2007 tot 11.2012
81
110
Sedan
Vanaf 07.2007 tot heden
100
136
Sedan
Vanaf 07.2007 tot heden
116
158
Sedan

ABS sensoren TOYOTA PREMIO

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en PayPal

De werking van een ABS-sensor

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWRENAULTASTON MARTINMERCEDES-BENZ.

ABS-sensor op uw TOYOTA PREMIO uitlezen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.