Facebook

ABS sensoren TOYOTA PRIUS Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren TOYOTA PRIUS Hatchback

Zelf monteren ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETMITSUBISHIBEDFORDDACIA.

ABS-sensor op uw TOYOTA PRIUS Hatchback uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.