Facebook

ABS sensoren TOYOTA PRIUS PLUS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren TOYOTA PRIUS PLUS

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA PRIUS PLUS komen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Zelf monteren ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.