Facebook

ABS sensoren TOYOTA PRIUS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2008 tot heden
73
99
Hatchback
Vanaf 06.2008 tot heden
100
136
Hatchback
Vanaf 04.2009 tot heden
73
99
Hatchback

ABS sensoren TOYOTA PRIUS

ABS-sensor op uw TOYOTA PRIUS uitlezen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

De werking van een ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Zelf monteren ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.