Facebook

ABS sensoren TOYOTA PROGRES

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.1997 tot 07.2007
147
200
Sedan
Vanaf 10.1997 tot 07.2007
162
220
Sedan
Vanaf 05.1998 tot 07.2004
158
215
Sedan

ABS sensoren TOYOTA PROGRES

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACINFINITIGMCMGVW VOLKSWAGENLDV. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de TOYOTA PROGRES dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, AfterPay en overboeking Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.