Facebook

ABS sensoren TOYOTA RACTIS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2005 tot 08.2010
64
87
MPV
Vanaf 09.2005 tot 08.2010
77
105
MPV

ABS sensoren TOYOTA RACTIS

De werking van een ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA RACTIS komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDATESLABEDFORDMASERATIDAEWOOVOLVO. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.