Facebook

ABS sensoren TOYOTA RAV 4 I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA RAV 4 I

ABS-sensor op uw TOYOTA RAV 4 I uitlezen

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDLINCOLNDODGECHEVROLETGMC. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Zelf monteren ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637