Facebook

ABS sensoren TOYOTA SEQUOIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2000 tot 10.2007
175
238
SUV
Vanaf 05.2004 tot 10.2007
201
273
SUV
Vanaf 09.2000 tot 10.2007
175
238
SUV
Vanaf 05.2004 tot 10.2007
201
273
SUV

ABS sensoren TOYOTA SEQUOIA

ABS-sensor op uw TOYOTA SEQUOIA uitlezen

Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTKIAHYUNDAIMG. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.