FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA STARLET

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA STARLET

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij controleren altijd bij de TOYOTA STARLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

De werking van een ABS-sensor

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOPORSCHEBEDFORDDAF. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.