FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren TOYOTA STARLET Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA STARLET Stationwagen

ABS-sensor op uw TOYOTA STARLET Stationwagen uitlezen

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELSMARTDAIHATSUCHEVROLETAUDI. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.