Facebook

ABS sensoren TOYOTA TERCEL Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.1994 tot 07.1999
63
86
Hatchback

ABS sensoren TOYOTA TERCEL Hatchback

Zelf monteren ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de TOYOTA TERCEL Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDFIATCITROENSUBARUSEATAUDI. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en PayPal De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.