Facebook

ABS sensoren TOYOTA TERCEL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren TOYOTA TERCEL

Zelf monteren ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensor op uw TOYOTA TERCEL uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTPONTIACSUZUKI.

De werking van een ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.