Facebook

ABS sensoren TOYOTA VIOS / SOLUNA VIOS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren TOYOTA VIOS / SOLUNA VIOS

De werking van een ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA VIOS / SOLUNA VIOS komen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf monteren ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TESLAISUZUMINIJEEPLAND ROVER. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.