Facebook

ABS sensoren TOYOTA WILL CYPHA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05.2001 tot 07.2005
62
84
Hatchback

ABS sensoren TOYOTA WILL CYPHA

ABS-sensor op uw TOYOTA WILL CYPHA uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Zelf monteren ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.