Facebook

ABS sensoren TOYOTA YARIS VERSO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03.2000 tot 09.2005
78
106
MPV
03.2000 tot 09.2005
77
105
MPV

ABS sensoren TOYOTA YARIS VERSO

Zelf monteren ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA YARIS VERSO komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

De werking van een ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Rofren, Lucas, ABS, Zimmermann, Brembo, Jurid, Pagid en Bosch De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31050
24,18
49,34
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31049
24,18
42,41
incl. BTW