Facebook

ABS sensoren TOYOTA YARIS / VIOS Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren TOYOTA YARIS / VIOS Sedan

ABS-sensor op uw TOYOTA YARIS / VIOS Sedan uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Zelf monteren ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31399
32,19
59,60
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31333
22,34
44,67
incl. BTW