FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren VAUXHALL

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw VAUXHALL uitlezen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIDAFLINCOLNTOYOTAIVECO. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.