Facebook

ABS sensoren VAUXHALL AGILA Mk I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2000 tot 08.2005
43
58
Hatchback
Vanaf 02.2000 tot 11.2006
44
60
Hatchback
Vanaf 09.2000 tot 03.2008
55
75
Hatchback

ABS sensoren VAUXHALL AGILA Mk I

Zelf monteren ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

ABS-sensor op uw VAUXHALL AGILA Mk I uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIDAFMERCEDES-BENZOLDSMOBILEDODGE. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.