Facebook

ABS sensoren VAUXHALL AGILA Mk II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2008 tot 11.2014
48
65
Hatchback
Vanaf 08.2011 tot 11.2014
50
68
Hatchback
Vanaf 01.2008 tot 11.2014
63
86
Hatchback
Vanaf 01.2008 tot 11.2014
69
94
Hatchback
Vanaf 01.2008 tot 11.2014
55
75
Hatchback

ABS sensoren VAUXHALL AGILA Mk II

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL AGILA Mk II komen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERMINICHEVROLET.

Zelf monteren ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Je kunt bij ons betalen via PayPal Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.