Facebook

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen

De werking van een ABS-sensor

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensor op uw VAUXHALL ASTRA Mk II Stationwagen uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Zelf monteren ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.