Facebook

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk III

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIVAUXHALLASTON MARTINJEEPFORD. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL ASTRA Mk III.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw VAUXHALL uitlezen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.