FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VAUXHALL BRAVA Pick-up

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VAUXHALL BRAVA Pick-up

ABS-sensor op uw VAUXHALL BRAVA Pick-up uitlezen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay en Creditcard