Facebook

ABS sensoren VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen

De werking van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Zelf monteren ABS-sensor

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, iDeal, overboeking en Creditcard

ABS-sensor op uw VAUXHALL CARLTON Mk III Stationwagen uitlezen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.