FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VAUXHALL CAVALIER Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VAUXHALL CAVALIER Coupé

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CAVALIER Coupé komen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.