FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan

De werking van een ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

ABS-sensor op uw VAUXHALL CAVALIER Mk II Sedan uitlezen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto.