Facebook

ABS sensoren VAUXHALL CAVALIER Mk II Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VAUXHALL CAVALIER Mk II Stationwagen

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CAVALIER Mk II Stationwagen komen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWLDVBEDFORDVW VOLKSWAGEN.

De werking van een ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS-sensor op uw VAUXHALL uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.