Facebook

ABS sensoren VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw VAUXHALL CAVALIER Mk III Sedan uitlezen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen.

De werking van een ABS-sensor

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.