FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VAUXHALL CHEVETTE Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VAUXHALL CHEVETTE Stationwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHVAUXHALLSSANGYONGPONTIACSMARTCADILLAC. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensor op uw VAUXHALL CHEVETTE Stationwagen uitlezen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.