Facebook

ABS sensoren VAUXHALL COMBO Mk I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.1994 tot 10.2001
44
60
Hatchback/limousine
Vanaf 07.1994 tot 10.2001
44
60
Hatchback/limousine

ABS sensoren VAUXHALL COMBO Mk I

De werking van een ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensor op uw VAUXHALL COMBO Mk I uitlezen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.