Facebook

ABS sensoren VAUXHALL COMBO TOUR Mk II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VAUXHALL COMBO TOUR Mk II

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABMAZDAINFINITILADAFORD. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

De werking van een ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

ABS-sensor op uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II uitlezen

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.