Facebook

ABS sensoren VAUXHALL INSIGNIA Mk I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.2011 tot 05.2017
103
140
Sedan
07.2008 tot 05.2017
103
140
Sedan

ABS sensoren VAUXHALL INSIGNIA Mk I

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL INSIGNIA Mk I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.