Facebook

ABS sensoren VAUXHALL MERIVA Mk II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VAUXHALL MERIVA Mk II

De werking van een ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL MERIVA Mk II dealer of de onderdelen passen op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen.

ABS-sensor op uw VAUXHALL uitlezen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSMARTLEXUSMINI.