Facebook

ABS sensoren VAUXHALL TIGRA Mk I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07.1994 tot 12.2000
78
106
Coupé

ABS sensoren VAUXHALL TIGRA Mk I

ABS-sensor op uw VAUXHALL TIGRA Mk I uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Zelf monteren ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.