Facebook

ABS sensoren VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensor op uw VAUXHALL uitlezen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERFIATIVECOSMARTBUICKHONDA. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.