Facebook

ABS sensoren VAUXHALL ZAFIRA Mk III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren VAUXHALL ZAFIRA Mk III

ABS-sensor op uw VAUXHALL ZAFIRA Mk III uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDTESLADAEWOO. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.