Facebook

ABS sensoren VOLVO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model VOLVO

ABS sensoren VOLVO

ABS-sensor op uw VOLVO uitlezen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDADAEWOOSSANGYONGTOYOTA. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30233
32,37
82,99
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30231
32,37
85,18
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30231
32,37
85,18
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.