FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren VOLVO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.