FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren VOLVO 140

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VOLVO 140

ABS-sensor op uw VOLVO 140 uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Zelf monteren ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

De werking van een ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.