FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VOLVO 164

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VOLVO 164

De werking van een ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 164 past.

ABS-sensor op uw VOLVO uitlezen

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Zelf monteren ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.