FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VOLVO 340-360

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VOLVO 340-360

Zelf monteren ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ATE, Zimmermann, Textar, Rofren, Lucas, ABS, Brembo en Jurid Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

De werking van een ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Elke VOLVO 340-360 heeft een eigen VIN-nummer. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensor op uw VOLVO uitlezen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHESMARTIVECOMAZDAOLDSMOBILEROVER.