Facebook

ABS sensoren VOLVO 340-360 Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VOLVO 340-360 Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO 340-360 Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw VOLVO uitlezen

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

De werking van een ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.