Facebook

ABS sensoren VOLVO 66

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VOLVO 66

ABS-sensor op uw VOLVO 66 uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIDODGESAAB.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.