FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren VOLVO 66 Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VOLVO 66 Stationwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de VOLVO 66 Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

De werking van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS-sensor op uw VOLVO uitlezen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.