Facebook

ABS sensoren VOLVO 760

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VOLVO 760

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINALFA ROMEODACIADODGE. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

De werking van een ABS-sensor

Elke VOLVO 760 heeft een eigen VIN-nummer. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensor op uw VOLVO uitlezen

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.