Facebook

ABS sensoren VOLVO 940 II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.1996 tot 10.1998
114
155
Sedan
08.1994 tot 10.1998
96
131
Sedan

ABS sensoren VOLVO 940 II

ABS-sensor op uw VOLVO 940 II uitlezen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIJAGUAROLDSMOBILE. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.