Facebook

ABS sensoren VOLVO 960 II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07.1994 tot 12.1996
125
170
Sedan
07.1994 tot 12.1996
150
204
Sedan

ABS sensoren VOLVO 960 II

ABS-sensor op uw VOLVO 960 II uitlezen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHLANCIAJEEPBMWALFA ROMEO. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.