Facebook

ABS sensoren VOLVO 960 II Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.1994 tot 12.1996
125
170
Stationwagen
09.1994 tot 12.1996
150
204
Stationwagen

ABS sensoren VOLVO 960 II Stationwagen

ABS-sensor op uw VOLVO 960 II Stationwagen uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERVOLVODACIARENAULT. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Zelf monteren ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Producten