Facebook

ABS sensoren VOLVO P 122 S AMAZON

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren VOLVO P 122 S AMAZON

ABS-sensor op uw VOLVO P 122 S AMAZON uitlezen

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKLAMBORGHINITESLAPORSCHECHRYSLER. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.